W dniu 28 maja 2025 r. klasa 7E, wraz z wychowawcą, wybrała się na warsztaty kulinarne do Zespołu Szkół Spożywczych i Hotelarskich w Radomiu. Już na początku zajęć uczniów serdecznie powitali kucharze z drugiej klasy ZSSiH, którzy swoją sympatią wprawili młodzież w doskonały nastrój. Klasa została podzielona na trzy grupy, z których każda miała za zadanie przygotować słodkie wypieki: pierniczki ozdobione lukrem, cake popsy oraz figurki z masy cukrowej. W trakcie tworzenia słodkości uczniowie wykazali się kreatywnością, ogromnym zaangażowaniem oraz dużym zainteresowaniem warsztatami. Po zakończeniu pracy uczestnicy zrobili wspólne zdjęcie, trzymając w rękach przygotowane przez siebie słodycze. Na koniec młodzież wspólnie skonsumowała wszystkie desery. Uczniowie zasłodzili się tymi przysmakami, ale były one naprawdę pyszne! 😊

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…

Zrozumiałem