Zasady korzystania ze stołówki

 

 

 

PONIEDZIAŁEK 22.11.2021

Kaszotto (kasza pęczak, filet z kurczaka, bukiet warzyw), herbata miętowa z cytryną (A1,A9)

 

WTOREK 23.11.2021

Zacierkowa na mięsie drobiowo-wołowym z koperkiem, chleb pszenny i pełnoziarnisty, deser (A1,A3,A9)

 

ŚRODA 24.11.2021

Pieczeń rzymska w sosie chrzanowym, ziemniaki, surówka, herbata owocowa (A1,A3,A7)

 

CZWARTEK 25.11.2021

Jarzynowa na mięsie wieprzowo-wołowym z natką pietruszki, chleb pszenny i pełnoziarnisty, deser (A1,A9)

 

PIĄTEK 26.11.2021

Zapiekanka z makaronem, warzywami i żółtym serem, kompot z mieszanki owoców (A1,A3,A9)

 

PONIEDZIAŁEK 29.11.2021

Pulpeciki wieprzowo-drobiowe w sosie koperkowym z kaszą jęczmienną, surówka, herbata owocowa (A1,A3,A7)

 

WTOREK 30.11.2021

Ryżanka na kurczaku z koperkiem, chleb pszenny i pełnoziarnisty, deser (A1,A9)

 

ŚRODA 01.12.2021

Gulasz wieprzowo-warzywny z makaronem, kompot z mieszanki owoców (A1,A3)

 

CZWARTEK 02.12.2021

Kapuśniaczek na indyku z natką pietruszki, chleb pszenny i pełnoziarnisty, deser (A1,A9)

 

PIĄTEK 03.12.2021

Ryż zapiekany z jabłkiem podawany z sosem jogurtowo-śmietanowym, herbata miętowa z cytryną (A1,A7)

 

 

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…

Zrozumiałem