Zasady korzystania ze stołówki
JADŁOSPIS
CZWARTEK |
|
PIĄTEK |
|
PONIEDZIAŁEK |
|
WTOREK |
|
ŚRODA |
|
PONIEDZIAŁEK |
|
WTOREK |
|
ŚRODA |
|
CZWARTEK |
|
PIĄTEK |
|
*Zastrzega się możliwość dokonania zmian w jadłospisie
*Szczegółowy wykaz składników, produktów i dań jest dostępny u intendenta
*W/w posiłki mogą zawierać śladowe ilości alergenów: soja, gluten, pszenica, jaja, seler, produkty mleczarskie, mleko(laktoza), ryby, żyto
*Do smażenia i surówek używamy oleju rzepakowego
*Zużycie soli na osobę nie przekracza 1g
*Zawartość cukru w 250ml napoju gotowego do spożycia wynosi 5g
*Wszystkie potrawy przygotowywane są wyłącznie z naturalnych składników. Nie używa się koncentratów spożywczych.
Wszystkie alergeny są oznaczone pogrubioną czcionką
SMACZNEGO J