Zasady korzystania ze stołówki

 

JADŁOSPIS

 

CZWARTEK

 

 

PIĄTEK

 

 

PONIEDZIAŁEK

 

 

WTOREK

 

 

ŚRODA

 

 

PONIEDZIAŁEK

 

 

WTOREK

 

 

ŚRODA

 

 

CZWARTEK

 

 

PIĄTEK

 

*Zastrzega się możliwość dokonania zmian w jadłospisie

*Szczegółowy wykaz składników, produktów i dań jest dostępny u intendenta

*W/w posiłki mogą zawierać śladowe ilości alergenów: soja, gluten, pszenica, jaja, seler, produkty mleczarskie, mleko(laktoza), ryby, żyto

*Do smażenia i surówek używamy oleju rzepakowego

*Zużycie soli na osobę nie przekracza 1g

*Zawartość cukru w 250ml napoju gotowego do spożycia wynosi 5g

*Wszystkie potrawy przygotowywane są wyłącznie z naturalnych składników. Nie używa się koncentratów spożywczych.

 

Wszystkie alergeny są oznaczone pogrubioną czcionką

 

 

 

SMACZNEGO J

 

 

 

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…

Zrozumiałem