Czas trwania lekcji

Przerwy

  1.  

7.30 – 8.15

5 min.

  1.  

8.20 – 9.05

10 min.

  1.  

9.15 – 10.00

10 min.

  1.  

10.10 – 10.55

5 min.

  1.  

11.00 – 11.45

20 min.

  1.  

12.05 – 12.50

15 min.

  1.  

13.05 – 13.50

5 min.

  1.  

13.55 – 14.40

5 min.

  1.  

14.45 – 15.30

5 min.

  1.  

15.35 – 16.20

 

 

 

 

Rozpoczęcie roku szkolnego 2019/2020

dla klas 0 - VIII

odbędzie się 2 września 2019r. o godz. 1015

na placu przyszkolnym

(od strony wejścia do szatni)

Msza Święta w Kościele Matki Bożej Miłosierdzia przy ul. Ks. A. Staniosa o godz. 900

Serdecznie zapraszamy!

 

Dyrekcja Szkoły

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…

Zrozumiałem