PONIEDZIAŁEK 21.09.2020  

Udko pieczone w ziołach z dzikim ryżem, marchew z groszkiem), kompot z mieszanki owoców (A1)

 WTOREK 22.09.2020

Jarzynowa na mięsie wieprzowo-wołowym z makaronem i natką pietruszki, chleb pszenny i pełnoziarnisty, deser (A1,A7,A9)

ŚRODA 23.09.2020   

Kotlet schabowy, ziemniaki z masełkiem i koperkiem, surówka „awanturka”, herbata owocowa (A1,A3,A7)

CZWARTEK 24.09.2020

Krupnik na kurczaku z natką pietruszki, chleb pszenny i pełnoziarnisty, deser (A1,A9)

PIĄTEK 25.09.2020  

Łazanki z kapustką i pieczarkami, kompot  mieszanki owoców (A1,A3,A9)

PONIEDZIAŁEK 28.09.2020  

Kaszotto (kasza, filet z kurczaka, bukiet warzyw), herbata owocowa (A1,A9)

WTOREK 29.09.2020

Ogórkowa na mięsie wieprzowo-wołowym z natką pietruszki, chleb pszenny i pełnoziarnisty, deser (A1,A7,A9)

ŚRODA  30.09.2020   

Filet z kurczaka „po parysku”, ziemniaki z masełkiem i koperkiem, surówka, herbata owocowa (A1,A3,A7)

CZWARTEK 01.10.2020

Brokułowa na mięsie wieprzowo-wołowym z natką pietruszki, chleb pszenny i pełnoziarnisty, deser (A1,A7,A9)

PIĄTEK 02.10.2020  

Zapiekanka makaronowa (makaron, bukiet warzyw, ser żółty), herbata owocowa (A1,A3,A9)

 

 

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…

Zrozumiałem